Over ons

Djenny

Cocktails Muziekcafé Nieuwe Binnenweg 2

Na zo‘n 20plus jaartjes aan horeca ervaring te hebben opgedaan voor iemand anders z’n droom, is het tijd voor mijn droom.
Ongeveer 2 jaar terug benaderde Seba mij met het idee een zaak in de horeca te openen. Het klikte en onze ideeën en dromen namen vorm aan (hoewel toen alleen op papier).
Toen Joris (Eigenaar van Café Stalles, Club Vibes en La Buvette) ons benaderde om een nieuwe draai te geven aan de Kraftbar, wisten wij dat dit onze kans was.

Seba

Na flink wat airmiles te hebben gelopen van een hoop facetten in de horeca vond ik het de hoogste tijd om mijn kant en visie te delen door voor mezelf te gaan beginnen. Ongeveer twee jaar geleden heb ik een klein groep mensen opgetrommeld waarvan ik dacht, daar wil ik een collectief mee starten om een eigen café te runnen. Daar bleef alleen Djenny van over;).
Ik was toen werkzaam bij café Stalles wanneer Joris mij benaderde en vroeg of ik misschien interesse had om het toenmalig Kraftbar over te nemen. Dit was een kans wat ik niet kon laten schieten. Enkele voorwaarden waren een verandering van naam en concept. Want ik wil het wel eigen maken.

En nu zijn we hier, aan het begin van het verwezenlijken, van wat je wel kan zeggen, mijn droom. Een plek waar ik met passie&liefde de Rotterdammers welkom wil laten voelen onder het genot van goed bier en fijne muziek.