Onze Muziek

Bij Juke Joint Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg treden bands op, bekende en onbekende bands. Lees hier alles over de bands, optredens en het open podium.

Onze muziekstijl

Wij richten ons niet zozeer op 1 bepaald genre muziek. Wel hebben we natuurlijk onze voorkeuren. Maar ook dat is behoorlijk breed. In verband met het te vriend houden van onze buren kunnen we logischerwijs niet al te veel geluid maken. Verwacht daarom ook geen keiharde Death Metal…….;)

Hier hebben toch een rijtje genres wat onze voorkeur heeft:

-Blues

-R&R

-Ska

-Soul

-Funk

-Rock

Optredens

Ons doel is om wekelijks een live optreden te hebben in welk vorm dan ook. Dat kan zijn versterkt op het podium op een zaterdagavond of akoestisch op een zondagmiddag. Of een Jamsessie versterkt/akoestisch. Mochten we geen optreden gepland hebben in een week voel je vrij om een gitaar van de muur te halen en speel! Een liedje ( wel alleen als je het kan he?!) is 1 drankje;)

Bekijk de agenda!

Open podium

Heel de zaak is in principe een open podium. Er staat een piano en nog meer instrumenten klaar om bespeeld te worden. Mocht je of jullie bij ons willen optreden, kan dat natuurlijk ook. Meld je aan bij ons aan de bar of via social media/website.

Lees meer over het open podium!

Wij draaien graag muziek van:

Oude Soul/R&B-Artiesten zoals bijvoorbeeld:

-Curtis Mayfield

-James Brown

-Etta James

Ska/Roots-Reggae-Artiesten zoals bijvoorbeeld:

-Skatalites

-Gregory Isaacs

-Eek a Mouse

-Albarosie

Electronisch/Hiphop-artiesten zoals bijvoorbeeld:

-Gorillaz

-Flume

-Beastie Boys

-Santigold

-De La Soul

Rock/Blues/Indie-artiesten zoals bijvoorbeeld:

-Daniel Norgren

-Jimi Hendrix

-Little Walter

-Eagles Of Death Metal